Witam wszystkich
1
00.00.2008
Chyba nie jest to zbyt pracochłonne a nasze forum będzie wyglądało bardziej estetycznie
3Ta zasada to poprostu mała poprawka do zasady pierwszej KOMENTARZ POWINIEN BYĆ DŁUŻŚZY NIŻ TRZY WYRAZY ZA KOMENTARZE TYPU THANX MATE CHEERS BĘDZIE ODJĘTY PUNKT nowi użytkownicy forum zostaną zablkokowani po -7 punktach reputacji a starsi od rangi senior od -10 pierwsze cztery bany będą przydzielane na jakiś okres czasu za piątym już będzie ban DOŻYWOTNI
MAM NADZIEJE ŻE WSZYSTKO JEST JASNE
4 ostatnia zasada za nie używanie opcji hide też będą odejmowane punkty
dładniejsze info po angielsku już niedługo
Czytaj Uważnie! Wszystkie materiały zawarte na odnośnikach od tej strony prezentowane są wyłącznie w celach edukacyjnych oraz popuryzacji ich. Nie mogą one służyć jakimkolwiek celom niezgodnym z prawem można z nich skorzystać ale trzeba je uąć z dysku twardego przed upływem 24 godzin.
I greet all How every was on time to notice our forum a bit changed but not only visually but new principles which come more yet exactly surely also umiesci in regulations our ADMIN.Namely from this that mess on forum got by such thoughtless fasts of type .....THANX..... which Admin serve loading me fasts only time of expectation among piasniem of fasts on 240 seconds be forced to alter but Admina pretended us to beg sie and he will alter time on 60 seconds. We affirmed that we for such thoughtless comments will subtract the points of reputation !!!!!!!!!And if someone will be dust of a lot of negative points be becomes blocked on some time or on solid!!From today every comment has to be written consisting with full sentence aesthetically does not suffice to write np. 8/10 to write only some interesting information his the sentence on subject of note if all will be the time OK will stay the same and it will be every more easily to move after forum I Have the hopes that the users are on so many intelligent the that sie they will adapt to this and all will be OK
2it Next principle to which was one should adapt this applying format of date such how passed in example
00.00.2008
It is not probably then sale labour-consuming labor-consuming and our forum it will look more aesthetically
3 This principle this small correction to principle first comment should be longer than three words. For comments of type the thanx the mate the point the cheers will be subtracted. the new users of forum were blocked after -7 points of reputation and older from rank the senior from -10 first four blockades will be assigned already on some period of time for fifth the lifelong ban will be
I have hope that all is bright
4 not using option hide = points will be subtracted
tłumaczone w translatorze ;/
Ja proponuje zmniejszyć trochę wymagania , np aby nuty wszystkie były od 50 postów bo 50 postów to łatwo zdobyć a mi np z początku zależało na paru nutach i nabijałem jak najszybciej aby zdobyć nuty bo nie mogłem sie doczekać aby posłuchać sobie
50 postów nie spamując to myślę że by dało się ładnie i szybko napisać ale jeszcze te limity denerwujące są.
Albo możecie zrobić opcje hide ze aby mieć nute to trzeba pierw odpowiedzieć i po przesłuchaniu zedytować i napisać opinie bo za muzyke to by się przydało wyrazić ocenę.
Ja na swoim forum testowałem obie opcje ale zdecydowałem się dać spokój pijawom bo tylko burdel robią na forum więc dla mnie lepiej jest jak pijawki siedzą cicho . Pewnie to wam sie nie spodoba ale by było super jakbyście chociaż którąś z tych dwóch opcji zastosowali co dałem wyżej
Administrator
Limit se daje jak kto chce komu sie bedzie chciec nabijac jak trzeba czekać
3 min żeby napisać drugi post
No a to jest najgorsza opcja że jak sie odpisze na posta to widać link jak bym tak zrobił to zapewne ludzie pisali by takie posty
....
...
....
...
...
....THX...Nice...Super...ITP widziełm na innych forach i właśnie ludziska tak pisali to bez sens
Zbanowany
No i dobrze. Popieram reguramin. Gorzej jak ja daje komus minusa a ktoś mi odpłaca tym samym za nic
Administrator
The Nseries napisał:
No i dobrze. Popieram reguramin. Gorzej jak ja daje komus minusa a ktoś mi odpłaca tym samym za nic
Jeśli sie ktoś odpłaca za nic to pisz na PW to sie skaleczy gada
jestem świeżak, widzę dobre forum z wyjątkową muzyką, ale jak tu nabić 300 postów skoro 90% tematów ma ograniczenia do linków ? może mi ktoś to logicznie wytłumaczyć ? nie chcialbym być zbanowany za posty typu ",
" jako komentarze, bo forum naprawdę godne uwagi.
hmmmmm, no coz;d takie zycie nowych, teraz juz prawie zostali ci starzy uzytkownicy i elita, nie ma duzo nowych ludzi, kiedys mieliscie latwiej bo nabili posty to mogli zassysac i zaczeli sami wystawiac a tak to lipa;p jak chcesz nabic posty wystawiaj nuty, komentowac tez mozesz przeciez
a tak wogoe to nie tylko muzyka w dziale fidget jest w innych tez, wiec tam tez mozesz obejrzec sobie ;p
ennn kaaa wuuuu deeeeeeee ;d